Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

Nye våpen i Halo: Reach-beta

Bungie har mer i godteposen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bungie slapp store nyheter i sin ukentlige oppdatering, som kaster lys over hva vi så i traileren til flerspillerbetaen i forrige måned. Load Outs og Jet-Packs ble nevnt, samt Armor Lock-modusen.

Load Out-valget vises før en kamp starter eller under respawn-vinduer, der du da kan velge en rustningsmulighet, primære og sekundære våpen og granater, mens valglisten styres av spillelisten eller spilltype.

- For noen spillelister kan det bety at enhver Load Out har samme våpensett, der bare rustningsmuligheten skiller dem fra hverandre. For det andre kan det bety at etter hvert som spillet går, får du tilgang til flere og flere valg basert på en rekke faktorer vi kan fikle med. (...) Du vil kunne velge fra prefabrikkerte tilbud, basert på hva som er best for din spilltype, fortalte Bungie.

I et intervju med Game Informer nylig fikk vi også vite mer om hvilke våpen vi kan vente oss i oppfølgeren. Sammen med de gamle slagerne kan vi vente oss minst fem nye våpen, nemlig fokusriflen, granatkasteren, en plasma-bærerakett, plasma repeater og en ny rifle. Skal vi tro Brian Jarrard vil granatkasteren virkelig være verdt ventetiden.

- Granatkasteren ble først og fremst laget for å fylle en tilsvarende rolle i plasmapistolen, slik at spartanerne skulle få et EMP-tilsvarende våpen, forklarer hoveddesigner Sage Merrill.

Våpenet skal ha to moduser, nemlig manuell og automatisk. Hvis du drar i avtrekkeren og slipper den med en gang, vil en enkel runde slippes og detoneres idet du treffer målet. Hvis du holder utløseren lenger, vil spilleren selv kunne velge når de vil detonere granaten.

Halo Reachs flerspillerbeta vil bli tilgjengeliggjort den 3. mai, som krever Halo 3: ODST for å fungere.

Halo: Reach

Relaterte tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Kan Bungie levere en verdig avslutning på Halo-eventyret, eller vil for høye forventninger legge en demper på opplevelsen? Her er vår Halo: Reach-anmeldelse...

0
Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har dukket opp en rekke klager fra de som spiller Halo: Reach på Xbox One, og nå sier Microsoft til Kotaku at de vet om problemet. De jobber visst med å finne en...

1
Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Halo: The Master Chief Collection er som kjent en massiv spillpakke bestående av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4, og etter den mildt sagt problematiske...

2
Last ned Halo: Reach gratis i september

Last ned Halo: Reach gratis i september

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Major Nelson har avslørt hvilke spill som vil bli gratis å laste ned for alle Gold-medlemmer i september. Den første halvdelen av måneden kan Xbox 360-eiere...



Loading next content