Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mass Effect 2-nedlastning ute

Ingen flere forsinkelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste nedlastningen for Mass Effect 2, Kasumi's Stolen Memory, landet på Xbox Live Marketplace i dag etter et langt døgn med forsinkelser. Den sene lanseringen skal skyldes et ennå uspesifisert problem med Microsoft.

- Vi jobber med Microsoft for å løse problemet, og vi har planer om å få opp nedlastningen så tidlig som mulig, uttalte en representant for Bioware til IGN tidligere i dag.

Nå skal imidlertid nedlastningen litte ute på Xbox Live. Til gjengjeld for ventetiden kan fansen glede seg over en opplåsbar Achievement etter fullførelse av nedlastningen. Da vil du ha mulighet til å rekruttere Kasumi og opparbeide deg hennes lojalitet. Achievementen går under navnet "Broke, Blind, Bedlam - Gain the Loyalty of the Thief".

For å få mer Mass Effect 2-action må du punge ut med 560 Microsoft Points. Dette er den første premium-nedlastningen for spillet, og selv medlemmene av The Cerberus Network må se seg nødt til å betale prislappen.

Mass Effect 2

Relaterte tekster

7
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Den siste nedlastingspakken til det kritikerroste rollespillet Mass Effect 2 er nå ute til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Vi har spilt igjennom det nyeste oppdraget.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Det samme storslåtte spillet med få nyheter på kjøpet. Mass Effect 2 har landet på Playstation 3 og Adrian gir deg dommen...

2
Få Mass Effect 2 gratis på PC

Få Mass Effect 2 gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi sa det sist, og sier det igjen: dette er en fantastisk uke for Mass Effect-fansen. Først avslørte Bioware og EA Mass Effect: Andromeda sin lanseringsdato. Bare noen...



Loading next content