Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 snikannonsert

Episk glipp fra Microsoft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en gladbeskjed å finne på Xbox 360-eiernes dashbord i dag, da en reklame for Gears of War 3 på mystisk vis hadde funnet veien til storskjermen. Nettsiden Kotaku har lagt ut et bilde av glippen, der du ser Gears of War-symbolet og lanseringsmåneden, som blir april i 2011.

Cliff Bleszinski skulle egentlig gjeste på Jimmy Fallon Show på mandag kveld, men opptredenen ble utsatt til den 12. april i stedet. Bleszinski skulle egentlig på showet for å annonsere et nytt spill, uten å ha klargjort hvilket på forhånd.

Britiske Edge har tatt et dypere dykk i annonseringen, og fisket ut noen saftige opplysninger rundt handlingen i spillet. Vi vil blant annet få se nye Locust-fiender, utstyrt med sylskarpe tentakler du trenger eksplosiver for å få kål på.

Gears of War 3
Fra brukeren Timans Xbox Live-dashbord på forumet Neogaf.

Der de forrige Gears of War-spillene bød på nedbrente biler som beskyttelse vil det tredje i serien tilby en høyteknologisk, mekanisk drakt som kan brukes både for beskyttelse og ødeleggelse på kampfronten.

Fenix og Dom vil denne gang befinne seg i sommersesongen, som introduserer nye elementer og baner for vante fans - nyest blir undervannsbanene, som kanskje ikke kommer som en bombe ettersom forrige tittel endte med at COGs transportmiddel endte opp som fiskemat.

Så gjenstår det å se om Gears of War 3 var spillet som skulle annonseres under Jimmy Fallon Show, men vi holder en knapp på et gjensyn med Fenix og Dom i april 2011.

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content