Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Nye Crysis 2-bilder

Best grafikk på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crytek-sjef Cervat Yerli har bekreftet til nettsiden CVG at PC-versjonen av Crysis 2 er grafisk overlegen både Playtation 3 og Xbox 360. På grunn av kvalitetsforskjellen ble sjefen spurt om hvorfor han viste Xbox 360-versjonen fremfor PC-utgaven, men skal vi tro Yerli var svært bevisst i sitt valg da han lot journalistene få en sniktitt på spillet.

- PC-versjonen ser best ut. Men om vi hadde vist den på PC ville folk ha lurt på hvorfor vi ikke viste konsollversjonen. Vi viste den for å vise at sluttresultatet er bra, fortalte Yerli.

I ettertid har Yerli innrømt at Playstation 3 ser hakket bedre ut enn Xbox 360-versjonen, men fra skjermbilder og forhåndstitter å dømme har vi all grunn til å tro at kvaliteten på Crysis 2 vil bli overlegen de fleste på markedet ved lansering.

I det kommende nummeret av Gamereactor kan dere lese våre inntrykk av Crysis 2, som kommer mot slutten av 2010. Sjekk de nye bildene under:

Crysis 2
Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content