Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever fra Valve?

Bildemanipulering setter igang nye E3-rykter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en enorm flom av spekulasjoner rundt Valves mystiske annonsering på årets E3. Vi har ventet i seks år på en oppfølger til det fabelaktige Half-Life 2, og da følgende bilde dukket opp på nettet for en stund tilbake begynte ryktene om at Half-Life 3, eller i det minste et Half-Life 2: Episode 3, er den anerkjente utviklerens joker for neste uke:

Duke Nukem Forever

Valve-sjef Gabe Newell gikk derimot ut og avkreftet at dette hadde med noen Half-Life 2: Episode 3 å gjøre, og sa videre at bildet var en forfalskning. Men så oppdaterte Valve nettsiden sin i går, og en veldig kort stund var ifølge nettstedet Steamunpowered.net følgende bilde å finne der, før det ble fjernet igjen:

Duke Nukem Forever

Og det er ikke bare de forskjellige logoene på bunnen av skjermen - deriblant Source 2-logoen - som skaper oppsikt. Om du ser veldig nøye etter, er det noen ujevnheter i svartfargen midt på skjermen. En 4chan-bruker rakk å laste ned bildet før det forsvant, og etter litt fikling i Photoshop kom han frem til følgende sjokk:

Duke Nukem Forever

Bak tallet (som høyst sannsynlig er datoen 18 juni 2010) dukker omrisset av en av spillbransjens mest beryktede spillfigurer opp - eller i hvert fall noen som ligner veldig. Hvorvidt disse bildene er autentiske aner vi ikke, men ryktene om at Valve planlegger å annonsere Duke Nukem Forever på årets E3 har i hvert fall begynt å spre seg på nettet.

Vi understreker nok en gang at dette er rykter. Vi sliter litt med å tro det selv, spesielt siden det stammer fra nettstedet 4chan. Men det er jo morsomt at Valve faktisk står oppført som utvikleren bak det beryktede spillet i Guinness World Records 2010 - Gamer's Edition (og også i den norske versjonen, fant vi nettopp ut). Skrivefeil, eller vet de mer enn oss?

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...



Loading next content