Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 på scenen

Cliffy B og tre venner i blodig kamp med Locust

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ikke uventet dukket Epic Games' Gliff Bleszinski opp på Microsofts E3-pressekonferanse for å vise frem Gears of War 3 for et sultent publikum. Spillet blir ikke lansert før 8. april neste år, men det ser allerede enormt lovende ut. Og det var en av de største nyhetene som stod i fokus da spillet ble vist frem på scenen. Samarbeidsdelen er utvidet fra to til fire spillere, og Cliffy B hadde derfor med seg tre medhjelpere da han demonstrerte sitt nye spill.

Marcus Fenix, Dom Santiago, Cole Train og Anya slåss mot sin gamle fiende Locust, men også en ny type motstander ved navn Lambent Locust. Å benytte seg av samarbeidsmuligheten kommer helt klart til å være en fordel, da disse byr på betraktelig mer motstand. Man kan for eksempel skyte av lemmene deres, noe demonstrasjonen viste at var temmelig effektivt.

En annen svært underholdende nyhet var muligheten til å gripe en motstander og bruke ham som skjold, før man festet en granat på ham og sparket ham bort til kompisene. Bang. Bleszinski røpte avslutningsvis at de kommer til å vise frem en helt ny spillmodus ved navn Beast, og lovde at denne skulle bli spillbar på messegulvet. Vi kommer tilbake med mer om det etter hvert.

Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content