Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Mafia II med ekstra-stæsj

Men bare til forhåndsbestillende nordboere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mafia II Nordic Bonus Pack blir omtalt som den noe mer luksuriøse utgaven av spillet, som vi i Norden skal kunne meske oss med. Vi liker det umiddelbart. Hvem er det som ikke vil ha luksusutgaven liksom?

Luksusvarianten vil koste det samme som standardutgaven, men krever at du har forhåndsbestilt spillet. Bonuspakken vil være tilgjengelig så lenge lageret rekker, og inneholder følgende:

• Mafia II
• War Hero Pack: 40-tallet ville ikke vært fullkomment uten en krigshelt. Vito spiller rollen bra i denne nedlastbare innholdspakken. Man kan kjøre to militære kjøretøy med overlegne kjøreegenskaper i alle værforhold. Vito stiller også med to militær-inspirerte klesplagg.
• Made Man Pack: Med dette tillegget skal man få muligheten til å kjøre to luksuriøse veteranbiler, modellert etter klassiske biler fra tidsperioden. Selvfølgelig gjelder det også å ta seg godt ut som gangster, og Vito får to Made Men-dresser inkludert slips.
• Map of Empire Bay: Bli kjent med nabolaget og ta kontroll over gata med kart over Empire Bay.
• Eksklusiv emballasje med kunstarbeid fra Mafia II-verden.

Mafia IIMafia II
To bilder fra War Hero Pack.
Mafia IIMafia II
to bilder fra Made Man Pack.

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.



Loading next content