Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age II

Bioware skeptiske til 3D

Men Nintendo 3DS har de tro på

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det store temaet i spillbransjen de siste månedene har vært den nye 3D-teknologien, og selv om de fleste foreløpig har uttalt seg relativt positivt, finnes det også kritikere. Blant disse finner vi blant annet Greg Zeshuk fra Bioware, som nylig i et intervju med Games Industry uttrykket sin skepsis:

- Det er rett og slett dyrt. Virkelig dyrt. Å be noen om å forkaste 1000 dollar-skjermen sin, sette den i kjelleren og kjøpe en til 1500 dollar, for så å kjøpe brillene som er både påtrengende og dyre, kommer til å komplisere prosessen, sier Zeshuk til nettsiden.

Men når det kommer til Nintendos kommende håndholdte 3D-konsoll, er det helt andre boller:

- Jeg synes den er virkelig interessant, spesielt siden den løser mange av problemene med 3D, som kostnader og at jeg ikke trenger å ha et par med sprø briller koblet til, sier han, før han legger til:

- Det er hysterisk morsomt at Nintendo gjør dette, fordi nok en gang har de forbigått alle andre på en smart måte. Alle andre gjør nå det de gjorde [med bevegelseskontroller] for fem år siden, og så dukker de opp helt i front igjen, avslutter Bioware-gründeren.

Dragon Age II

Relaterte tekster

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Figurdrevet rollespill med actionorientert kampsystem. Ingar har satt seg godt til rette med Biowares rollespilloppfølger. Her er dommen...



Loading next content