Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Mafia II-DLC for PS3 gratis èn gang

2K Games gjør som Electronic Arts

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts introduserte for en tid tilbake en ny ordning som sikret at firmaet tjener en liten slump også når spillet blir videresolgt på bruktmarkedet. En engangskode er inkludert med spillet når man kjøper det i butikk, og denne gir tilgang på fordelaktige elementer i spillet, som tilgang på tilleggspakker, ekstra utstyr, egne moduser, og så videre. Om man kjøper spillet brukt i butikken, kan man velge å betale en viss sum via nettet for å få tilgang på det samme innholdet. Spill som Mass Effect 2, Battlefield: Bad Company 2 og Dragon Age: Origins benytter seg allerede av dette systemet, og også EA Sports-titler vil ha en lignende ordning fremover.

Nå har også 2K Games kastet seg på trenden, og starter med deres kommende stortittel Mafia II som har en egen nedlastbar del eksklusiv for Playstation 3-eiere. En engangskode gir førstegangskjøpere av PS3-versjonen muligheten til å laste ned tilleggspakken The Betrayal of Jimmy helt gratis, mens de som kjøper det brukt må punge ut med rundt 60 kr (9.99 dollar).

Målet med ordningen er å oppfordre folk til å kjøpe nye spill i stedet for brukt, ettersom ingen andre enn butikkjedene får noe igjen for bruktsalg, og at utgivernes salgstall står stille når samme spill blir solgt flere ganger.

Mafia II

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.



Loading next content