Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Blizzard åpner for konsollspill

Har bare ikke annonsert noe ennå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard slapp Starcraft II denne uken, World of Warcraft-tilleggspakken Cataclysm venter rett rundt hjørnet, og neste år er det duket for et svært etterlengtet Diablo III. Felles for alle tre er at ingen av dem slippes for konsoll. Dette er visst bare tilfeldig ifølge et MCV-intervju hvor det faktisk blir hevdet at konsollspill utgjør en viktig del av spelskapets historie:

- Arven vår går faktisk tilbake til konsollen...De siste årene har det dreid seg om PC og online, men vi spiller alle slags typer spill i Blizzard. Vi prøver å lære der vi kan. Vi spiller konsollspill og vi er oppdatert på plattformene. Og om vi skulle se en mulighet hvor spilldesignet ville fungert bra på konsoll, da er det ikke umulig at vi velger den retningen. Vi har bare ikke annonsert noe ennå, forteller Blizzard.

En annonsering av et konsollspill kan med andre ord være rett rundt hjørnet. Vi har fremdeles ikke glemt Starcraft: Ghost, Blizzard!

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content