Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Samlerutgave av Black Ops

Prestisjefylt og hard utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den amerikanske nettbutikken Buy.com har ved en feil avslørt eksistensen til to samlerutgaver av det kommende Call of Duty: Black Ops, således Hardened Edition og Prestige. Om førstnevnte utgave er noe særlig hardere enn den vanlige, tør vi ikke gjette på, men det er i hvert fall mer prestisje i å kjøpe den sistnevnte. Før butikkeier rakk å fjerne produktene fra siden, har det blitt snappet opp at prisen på pakkene henholdsvis er ca. 450 og 850 kroner (men tørk av deg gliset, det pleier å være billigere i USA).

Ellers var det tynt med detaljer om innholdet i de to pakkene. Call of Duty: Modern Warfare 2 ble også utgitt i en prestisjeutgave, og de heldige eierne av denne fikk muligheten til å lirke på seg ett stk ålreite nattbriller. Hvis du er i tvil om hva nattbriller er, så kan vi her og nå røpe at det dreier seg om briller som gir muligheten til å se i mørket. Hendig for oss som har glemt å betale strømregningen.

Kanskje vi får mer info under Gamescom neste måned, hvor Gamereactor selvsagt er på plass.

Call of Duty: Black Ops
Heisann! Den lille mannen i venstre hjørne har visst glemt fallskjermen sin.

Relaterte tekster

Call of Duty: Black OpsScore

Call of Duty: Black Ops

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Call of Duty har blitt en guddom, actionsultne spillentusiaster dens disipler. Black Ops har landet og Daniel har skutt seg til en vurdering...



Loading next content