Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Zelda er ikke Skyward Sword

Ikke helt fritt for prinsessenykker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Zelda-produsent Eiji Aonuma bekreftet at Skyward Sword vil være en av figurene som ble vist i skissene fra E3, har ryktestormen gått i hundre rundt hvem det kan være. Men under et intervju med magasinet Official Nintendo Magazine klargjorde han utsiktene litt, og eliminerte Prinsesse Zelda som en mulig kandidat.

- Det er Skyward Sword som gjør at Link begir seg ut på sitt nyeste eventyr. Når sverdet guider Link forvandles det til en feminin figur - og det betyr ikke nødvendigvis at det er snakk om en kvinne. Vi prøver å opprettholde mystikken, men jeg kan bekrefte at det ikke er snakk om Zelda, forklarte han.

Med det fortsetter ryktemølla å gå, og kjenner vi Nintendo rett kommer det til å gå ei stund til vi får dreisen på hvem det er snakk om. Hvem tror dere kommer til å få æren av å guide Link på sitt seneste eventyr?

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Det er ikke bare pingviner som er lette på foten.

Relaterte tekster

1
Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

Zelda: Skyward Sword er nå ute til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ganske mange som er enige om at The Legend of Zelda: Skyward Sword var det aller beste Motion Plus-spillet, i tillegg til å være ett av de beste til Wii-konsollen....



Loading next content