Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Lynvingen i sikkerhetsinstitusjon

Nye omgivelser for nattens ridder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken kunne vi melde at Rocksteady hadde bestemt seg for navnet Batman: Arkham City for oppfølgeren til det briljante Batman: Arkham Asylum. Nå har utvikleren også avslørt noen saftige detaljer rundt spillets hovedhistorie, som skal bygge på den atmosfæriske og mørke grunnmuren i forgjengeren.

Ifølge utvikleren vil spillerne bli sendt til hjertet av Arkham City, nærmere bestemt i en sikkerhetsinstitusjon der Gotham Citys mange gangstere ruger i sivet. Som forventet vil vi operere innenfor et tungt armert distrikt i Gotham City, der en splitter ny historie vil føre et arsenal av kjente Batman-figurer sammen.

Utvikleren har tidligere bekreftet at Cat Woman, Mr. Freeze og Two-Face vil bli å finne blant rollebesetningen. I tillegg har Rocksteady lovet å levere et større og forbedret gameplay. Skal vi tro utsagnene har vi ingen grunn til å tro at vi blir skuffet, så vi venter i spenning på utgivelsen til høsten neste år.

Batman: Arkham City
Mer flagremoro ventes å komme til neste år.

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...



Loading next content