Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

Epic med hoderystende melding

Stor annonsering på Gamescom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic-produsent Tanya Jessen skriver på kvitre-Twitter at spillere burde holde på hatten under Gamescom. Hun legger også til at det egentlig ikke vil være noe poeng, da Epics annonsering like så greit vil få hodene våre til å eksplodere. Originalmeldingen:

- Bulletstorm-skalert avdukning til Gamescom. Jeg hadde bedt dere om å holde på hatten, hadde det ikke vært for at hodene deres uansett kommer til å EKSPLODERE.

Nå gruer vi oss nesten litt til Gamescom.

Akkurat hva det dreier seg om, vet vi ikke. Epic mener selv at avsløringen er av Bulletstorm-skala, noe som for alvor heller bensin på spekulasjonsbålet. Kan det være snakk om en aldri så liten Gears of War-konvertering til Playstation 3? Gears of Partywar - et Kinect-spill for hele familien, satt til Cliffy-universet? Cliff "The Cliffster" Bleszinski: An Autobiography?

Vi venter i spenning på dyptgående migrene.

Bulletstorm
Overraskelse: En Sony-ansatt får vite at Epic utvikler Xbox 360-versjonen av Final Fantasy XIII: Versus

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...



Loading next content