Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Pirrende Bethesda-info

Handler dette om Elder Scrolls V?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ikke lenge siden ble det bekreftet rykter om et uannonsert Bethesda-spill i emning, og nå har spillnettstedet Sixth Axis lykkes med å få pølseklypene om noe ordentlig delikat informasjon.

Bethesda har etter alt å dømme jobbet på spillet i lang tid, med 90 personer på saken - det skal ikke stå på prosjektstørrelsen. Rollespillutvikleren har i tillegg buset ut med utsagn om at spillet bygger på en tillempet versjon av grafikkmotoren fra Elder Scrolls IV: Oblivion og Fallout 3. Tør man tolke uttalelsene fritt, kan det nesten virke som en utgivelse til den neste generasjonen med konsoller.

Utvikleren legger til at det i kjølvann av første avduking skal gå kortest mulig tid før spillet faktisk lander på dørmatten. Dette nye og kløende uspesifiserte prosjektet skal visstnok være den raskest lanserte utgivelsen i Bethesdas historie - regnet utifra annonsering.

Dette betyr i praksis at det kommer til å gå betraktelig lengre med tid før vi får noen konkrete detaljer på hva det nye hjertebarnet vil handle om. Hørte vi noen hyle Elder Scrolls V?

The Elder Scrolls V: Skyrim
Det nye spillet fra Bethesda vil bruke en modifisert versjon av Elder Scrolls IV: Oblivion-motoren. Bilde fra sistnevnte.

Relaterte tekster



Loading next content