Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Wings of Liberty

Starcraft på universitet

Lettere å tenke "utenfor boksen"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å si at man ikke lærer noe som helst av dataspill, er det reneste pølsevev. Se bare på hvordan man lærer å drikke store mengder Red Bull fra spill som Halo 3 og Call of Duty: Modern Warfare 2, eller innhenter økt kunnskap om andre menneskers manglende EQ på internett. Annen viktig lærdom er evnen til å håndtere sitt eget temperament, samt på hvilke møbler det vil få utløp.

Nå har det imidlertid dukket opp et bedre eksempel på University of Florida, der strategispillet Starcraft brukes til å lære ressurshåndtering. Kurset "21st Century Skills in Starcraft" skal til neste år tilbys som et nettkurs for interesserte amerikanere. Grunnleggeren av kurset, Nate Poling, sier:

- En student med normal utdannelse i forretningsverden, kan fort innse at noe han har lært fra Starcraft hjelper ham til å tenke utenfor boksen.

Hvis verdens beste Starcraft-spillere tar seg en utdanning innen finans og ledelse, vil med andre ord Sør-Korea bli en supermakt.

Vi følger utviklingen.

Starcraft II: Wings of Liberty
Ressursforvaltning: Det å vurdere hvor mye råmateriale som trengs for å drepe motstanderen.

Relaterte tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Kamp Jensen

Blizzard gjør opp for 12 års ventetid idet Zerg, Protoss og Terran for tredje gang er forente, i det som virkelig kan betegnes som en storvekter i strategisjangeren. Her er anmeldelsen...



Loading next content