Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Saint's Row 3 neste høst

THQ har tatt en titt på slippdatolisten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ har revidert lanseringslisten sin over kommende spill, og i etterkant av revisjonen har det dukket opp en gladmelding for alle med kjærlighet til den sinnssvake sandkassen Stilwater og gjengen i The Saints. Saint's Row 3 slippes imidlertid ikke før neste høst, så det er ingen grunn til å børste støv av pimpstaven helt enda.

Vi har dessverre ingen info om spillet, annet enn at utviklingen begynte allerede en måned før Saint's Row 2 ble sluppet. Spinoff-varianten Saint's Row: Drive By har blitt annonsert til Nintendo 3DS, men vi regner ikke med at lommeutgaven har noen sammenheng med treeren.

Det gis i samme slengen beskjed om mai-slipp for Red Faction: Armageddon, samt lansering på sommeren for tredjepersonsskytespillet Warhammer 40,000: Space Marine. Sistnevnte har blitt sammenlignet med en uanselig liten utgivelse kalt Gears of War.

Saints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...



Loading next content