Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Samarbeid i Batman: Arkham City?

Et berg av smakfull informasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ventetiden er lang for alle Batman-entusiaster der ute, i påvente av Batman: Arkham City. Rocksteadys forløpende tolkning av Batman, nemlig Arkham Asylum, ble jo tross alt kåret til et av fjorårets beste spill.

Den britiske versjonen av Official Playstation Magazine har nå avslørt masser av info fra oppfølgeren, men hold på hatten hvis du er en av dem som lider av spoiler-allergi.

Historien handler denne gangen om hvordan Quincy Sharp, den tidligere lederen av Arkham Asylum, nå er borgermester i Gotham City. Den dunkle byen har fått avsatt store arealer til byens kriminelle, hvori eneste regel er at de ikke kan forlate de avsperrede områdene sine.

Arealet skal være fem ganger så stort som i Arkham Asylum, noe som ikke akkurat vil gjøre jobben lettere for den bevingede flaggermusmannen. Stilen i spillet henter inspirasjon fra Tim Burtons mørke Batman Returns, samt klassikeren Escape from New York.

Batman: Arkham City
Klassens klovn: Batman var alltid i overkant fysisk når han skulle hilse på kameratene sine.

Av nye verktøy kan Batman i denne omgang bruke en såkalt Grapple Boost, som propellerer ham opp i luften og legger an til muligheten for å gjøre et helfrekt svalestup til nye områder i brettet. Zip Line-verktøyet vil også være mer brukbart, og vi skal ikke se bort ifra at Batman nå slynger seg i like elegant manér som Edderkoppen selv.

Kampsystemet vil på sin side være som i forrige spill, men med den endring at Batman kan bruke veggene mer aktivt. I den sammenheng er mulighetene for å skli inn i bakgrunnen mer tilstede, som for eksempel å løpe på hustak, gli under objekter, samt sette kloa i motstandere mens man løper forbi dem.

I oppdraget som ble beskrevet i bladet skulle Batman besøke selveste tafsefelisen Catwoman, som satt på display mer enn drepende sex-appeal og trange latexantrekk. Om spillet vil være mulig å spille med en kompis/kamerat/bror/venninne/medsammen-svoren er dog fortsatt uklart.

Vi krysser både fingre og tær og det som verre er, og venter i helspenn på mer informasjon om oppfølgeren til årets spill 2009.

Batman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham City
Batman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham City
Batman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham CityBatman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...



Loading next content