Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone 3

Guerrilla: Mer variasjon i Killzone 3

Samt bedre kontroll og historie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under en spørrerunde i slutten av forrige uke sa Guerrilla at folk i hovedsak hadde tre ting å klage på når det gjaldt Killzone 2. Det ene var variasjonen, det andre spillkontrollen og sist men ikke minst: historien. Alle disse punktene skal være forbedret i Killzone 3.

Takket være det faktum at Guerrilla kan se hvilke trofeer folk ikke har fått, har de bestemt seg for å variere spillet i større grad, med flere spillelementer underveis i oppdragene. Det minst oppnådde trofeet i Killzone 2 er nemlig det som heter "fullfør spillet".

Når det gjelder spillkontrollen, har Guerrilla innrømmet at det var et feilgrep. Utviklerne ble vant til følelsen, og fikk ikke nok respons utenfra. Trykker man på en knapp i Killzone 3, skal det umiddelbart gjengis på skjermen.

Utviklerne håper også å heve historien flere hakk, ved å utdype bakgrunnen til Helghast. Historiebildet skal bli mer nyansert å følge, blant annet gjennom filmklipp fra fienden selv.

Killzone 3 skal bli et mye bedre spill enn Killzone 2, enkelt sagt.

Killzone 3

Relaterte tekster

Killzone 3Score

Killzone 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Beintøff, dramatisk og overdreven actionopplevelse. Guerrilla Games har laget et helstøpt spill som fans av sjangeren kommer til å elske...



Loading next content