Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Wings of Liberty

Ikke bruk juksekoder i Starcraft II

Heller ikke når du spiller alene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Små tegn kan tyde på at Blizzard virkelig ikke liker blandingen av juks og Starcraft II, heller ikke hvis man kun har tenkt til å fuske alene, i mørket, mot den kunstige intelligensen.

Nettstedet Cheat Happens kan i denne sammenheng fortelle at brukeren "gmoney" har fått brukeren sin suspendert på Battle.net, til tross for hardnakket å påstå at han kun har brukt juksekoder i spillets kampanje og i kamper mot datamaskinen.

Blizzard har forklart avgjørelsen med at Achievements opptjent i sitt eget selskap, senere blir en del av onlineprofilen din. Hvilket igjen kan sees på som et slags onlinefusk.

Cheat Happens er et nettsted som selger adgang til jukseprogrammer for alskens forskjellige spill, og skulle Blizzards metoder overføres til andre utgivere, står det mye penger på spill hos det smått tvilsomme foretaket. Det er med andre ord ikke så rart at de tar lille "gmoney" i forsvar.

Spørsmålet i denne omgang er hvorvidt utgiveren har lov til å påvirke spillet ditt hvis du kun spiller alene. Finner vi oss i dette?

Starcraft II: Wings of LibertyStarcraft II: Wings of LibertyStarcraft II: Wings of LibertyStarcraft II: Wings of Liberty

Relaterte tekster

Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ANMELDELSE. Skrevet av Michael Kamp Jensen

Blizzard gjør opp for 12 års ventetid idet Zerg, Protoss og Terran for tredje gang er forente, i det som virkelig kan betegnes som en storvekter i strategisjangeren. Her er anmeldelsen...



Loading next content