Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman: Absolution

Agent 47 snakker Hitman 5

Skuespiller David Bateson er ivrig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

IO Interactive og Square Enix nekter å bekrefte at spillet eksisterer, men det er ingen hemmelighet at Hitman 5 er på vei. Den siste omtalen av prosjektet kommer fra skuespiller David Bateson, hvis oppdrag er å stemmelegge den skallede drapsmannen.

Selv om han etter eget utsagn er forpliktet til ikke å uttale seg om spillet, har han likevel store problemer med å legge skjul på forventningene sine. I et intervju med The Gaming Liberty sier han blant annet:

- I alle Hitmans år har jeg vært overveldende takknemlig og ydmyk i forhold til fansens dedikasjon til serien. Jeg setter virkelig pris på alt som har blitt sagt. Den type dedikasjon og prisgivelse fortjener en belønning... med mer skallebank i Hitman 5. Jeg misunner ikke IO Interactive for presset de må leve opp til, men jeg er sikker på at de greier det!

IO har vært raskt ute med lyddemperen, og meddeler via sin offisielle Twitter at Batesons kommentarer utvilsomt er smigrende, men også overraskende - de arbeider jo ikke med ham på noen prosjekter per dags dato.

Square Enix har også uttalt glede overfor smigeren og iveren rundt et nytt Hitman, men at de dessverre ikke har noe å annonsere for øyeblikket. Som tilfellet er med mange andre utviklere og utgivere, eksisterer ikke et spill før det sendes ivei en pressemelding på det.

Vi setter derfor pengene på at Hitman 5 eksisterer og ikke eksisterer på samme tid.

Hitman: Absolution

Relaterte tekster

Hitman: AbsolutionScore

Hitman: Absolution

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det nyeste tilskuddet i Hitman-serien er endelig her. Robin har klippet håret, tatt på seg dressen og satt karakter...

0
Dødbringende Games with Gold

Dødbringende Games with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fra tid til annen har Microsofts opplegg Games with Gold slått til med mer eller mindre interessante titler, og denne måneden er det all grunn til å være begeistret. Fra...

5
Nye kontrakter til Hitman: Absolution

Nye kontrakter til Hitman: Absolution

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

IO Interactive kan via sin Facebook-side fortelle at det vanker tre nye kontrakter til Hitman: Absolution, en til hvert format. PC-spillere får et oppdrag i et...

5
Danske IO har sagt opp halve staben

Danske IO har sagt opp halve staben

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det danske utviklerhuset IO Interactive har redusert bemanningen med 50 prosent. Det meldte IO og Square Enix i går kveld, da de annonserte en større omstrukturering for...



Loading next content