Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Sackboy med PSN-utgivelse

Sackboy's Prehistoric Moves annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Little Big Planet 2 ble som kjent utsatt til neste år, men Sony er på vei med et plaster på såret. De har nemlig annonsert tidligere ryktede Sackboy's Prehistoric Moves, et frittstående LPB-spill i miniformat med 10 splitter nye brett og Move-støtte.

Spillet er bygget opp som et rent flerspillerspill, med mulighet for samarbeid mellom to til fire spillere. Èn av spillerne er guide, og kan interagere med brettet ved å bruke Move-staven, de andre må følge sin mester.

Sackboy's Prehistoric Moves slippes på PSN den 14. desember, og vil koste 6 dollar (norsk pris hittil ukjent). Hvis du er Playstation Plus-medlem kan du få gratis tilgang til spillet den 7. desember. Prehistoric Moves vil være en del av Little Big Planet 2 når det blir sluppet i januar.

Little Big Planet 2
Little Big Planet 2Little Big Planet 2Little Big Planet 2Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...



Loading next content