Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Bruk ei hakekors i Black Ops

Swastika som logo er ikke kult

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hakekors som personlig logo i Call of Duty: Black Ops er ikke greit, og spillere som designer og bruker noe slikt, vil få smake banhammeren. Xbox Live-ansatt Stephen Tolouse har satt ned foten.

Han skriver på bloggen sin:

- Hvis du tror at swastika-symbolet burde re-evalueres av alle samfunn på jorden, greit nok. Xbox Live-profilen eller spillerbildet ditt, som ikke er i noen hjelpende kontekst for målet ditt, er imidlertid ikke stedet å gjøre det.

Toulouse skriver videre at mange spillere mener de er berettiget å bruke symbolet, av den grunn at det har andre referanser enn nazismen å by på. Hans svar til disse:

- Intet utdannet menneske på planeten hadde sett på swastika-symbolet og tenkt "okei, det symbolet har absolutt ingenting å gjøre med massakreringen av et helg folkeslag, og i så tilfelle bør vi uansett ikke reagere fordi det er et symbol som ble hentet fra en annen religion".

Spikeren i kista, Tolouse. Spikeren i kista.

Call of Duty: Black Ops

Relaterte tekster

Call of Duty: Black OpsScore

Call of Duty: Black Ops

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Call of Duty har blitt en guddom, actionsultne spillentusiaster dens disipler. Black Ops har landet og Daniel har skutt seg til en vurdering...



Loading next content