Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

- Old Republic holder i 10 år

Forventningene er høye til Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har høye forventninger til Biowares langtidsprosjekt Star Wars: The Old Republic. Ifølge EA skal spillet ha en levetid på minst ti år (via MCV). Bioware har med andre ord store sko å fylle.

Eric Brown fra EA sier:

- Våre forutsetninger for å gå i null ligger ikke kun i en haug med abonnenter. Vi tror vi kan betjene et veldig suksessrikt og lønnsomt rollespill over nettet på forskjellige måter. Målet vårt er å perfeksjonere produktet. Vi satser på en ekstrem høykvalitets spillopplevelse. Vi ser på dette som en tiårsmulighet.

Star Wars: The Old republic skal slippes til våren, og da gjenstår det å se om dette nettrollespillet har potensial til å by på ti år med underholdning. Ryktene om at spillet blir "en fiasko" har dog florert på nettet, med årsak i latskap fra produsentens side og dårlig ressursforvaltning - skal vi tro en tidligere ansatt.

Star Wars: The Old Republic
Om disse var tilstede på lanseringsfesten for Cataclysm, vites ikke.

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content