Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

EA-samarbeid i The Secret World

Tar del av EA Partners-avtalen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morges ble det annonsert at EA inkluderer The Secret World i EA Partners-avtalen, som vil si at selskapet vil samarbeide med Funcom om lanseringen av nettrollespillet.

- Vi er kjempeglade for muligheten til å jobbe med Funcom, som er blant verdens ledende utviklere innenfor nettrollespill. Det er veldig spennende å ta del av en så etterlengtet tittel, fortalte EA Partners' David DeMartini.

Nyheten kom ut via et pressebrev, som ikke nevnte noe om en 360-versjon selv om det ble bekreftet da spillet ble annonsert. Funcom skal ha lagt fokuset på PC-utgaven, men uttalte likevel at de forholder seg åpne til en eventuell 360-versjon.

- Erfaringen og kunnskapen til Electronic Arts er uvurderlig for å utnytte potensialet i The Secret World til det fulle, forklarte Funcom-sjef Trond Arne Aas til nettsiden VG247.

Nettrollespillet tar sted i moderne tid, og lar reise gjennom tiden og moderne byer som London, Seoul og New York.

The Secret World
The Secret WorldThe Secret WorldThe Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...



Loading next content