Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

Dato for L.A. Noire lekket

Finn fram forstørrelsesglasset i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut som man får flere ting å feire under årets markering av grunnlovsdagen. Av en trailer som var blitt lekket og lagt ut på Youtube kom det nemlig fram at utgivelsesdatoen til Rockstars kommende detektivspill L.A. Noire er satt til 17. mai i år.

Selve traileren fikk utgiver Take Two raskt fjernet som følge av opphavsrett, men ikke tidsnok til at datoen kunne slippe unna jungeltelegrafen.

L.A. Noire utspiller seg på 1940-tallets USA. I motsetning til mange av Rockstars tidligere spill står du her på rett side av loven mens du jobber deg oppover rangstigen hos politistyrkene i Los Angeles.

Med et øye for detaljer skal du bli den fødte detektiv og blant annet få muligheten til å ta inn folk til avhør. Her må man analysere de mistenktes svar, ansiktsuttrykk og oppførsel for å slå fast hvem som snakker sant, og hvem som står bak ugjerningene.

Legg imidlertid merke til at datoen ikke er bekreftet av Rockstar. Det er i tillegg naturlig å anta at datoen i traileren er den amerikanske datoen.

Avviket mellom amerikanske og europeiske utgivelsesdatoer er imidlertid som regel bare et par dager.

L.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.



Loading next content