Norsk
Gamereactor
nyheter
Portal 2

Brukerskapte brett i Portal 2

Spillet har også to avslutninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har tidligere kunne melde at Portal 2 vil innholde godbiter som flerspillerstøtte mellom plattformer og gratis PC/Mac nedlastning for PS3-spillere. Nå har Valves Chet Falliszek vært ute med mer detaljer rundt den ettertraktede oppfølgeren.

For det første kunne Faliszek avsløre at spillet vil få brukerskapte brett på alle plattformene. Vektøyene for å skape brett vil kun være tilgjengelig på PC da de baserer seg på Windows, men selve brettene vil være å få tak i på både konsoller og datamaskiner.

Hvordan det brukerskapte innholdet distribueres vil imidlertid kunne variere fra plattform til plattform. Valve har tradisjon for å tilby DLC-innhold gratis til pc-spillere, mens Microsoft så langt har insistert på et lite gebyr for nytt innhold på Xbox 360.

For det andre gjorde Faliszek det klart at spillet vil ha to forskjellige avsluttningssekvenser, én for enspiller og én for flerspiller i samarbeidsmodus. Begge avslutningene vil i tillegg innholde hver sin "overraskelse".

Til slutt forklarer Faliszek at spillet ikke vil være for vanskelig:

- Det kule er at vi kommer til å sørge for at spillet ikke blir for vanskelig. Det er mer omfattende, men aldri så vanskelig at du ikke klarer å finne ut av det. Vi ville hate det hvis folk kun så avslutningen på spillet på Youtube.

Faliszek henspiller her på avslutningen til det originale Portal, som er blitt vist på Youtube over fem millioner ganger.

Portal 2
Portal 2 har utgivelsesdato 22. april og kommer til Playstation 3, Xbox 360, PC og Mac.

Relaterte tekster

Portal 2Score

Portal 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Spillbransjens beste nøtteknekker er tilbake. Portal 2 lever opp til forventningene med intrikate gåter og en god porsjon humor. Vi har satt karakter...

4
Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

Portal 2- forfatter tilbake hos Valve

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I 2017 mistet Valve den ene forfatteren etter den andre, og blant dem var Jay Pinkerton, Erik Wolpaw og Chet Faliszek, som alle jobbet på Portal 2, og som sluttet i Valve...

2
Bygde Portal-soverom til sønnen

Bygde Portal-soverom til sønnen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En person som kaller seg Geek Dad har nettopp gjort seg fortjent til en nominasjon til Årets Far-prisen. Han har nemlig bygd et helt rom i Portal-tema til sønnen sin, og...



Loading next content