Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Oppgjør med Modern Warfare-juks

Infinity Ward gir seg ikke uten en kamp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har spilt Call of Duty: Modern Warfare 2 på PS3 den siste tiden har du kanskje vært ute for enkelte spillere som på mystisk vis kan løpe fortere enn deg, hoppe høyere enn deg, eller kunne spise uendelige mengder med bly. Har du vært ekstra uheldig kan du til og med ha fått all statistikken din slettet.

Hacking og lureri har blitt mer og mer vanlig i spillet den siste tiden, spesielt etter den mye omtalte PS3-hacken så dagens lys på nyåret. Frem til nå har utvikler Infinity Ward uttalt at problemene som har oppstått er utenfor deres rekkevidde å reparere da det kreves tiltak fra Sony i forhold til selve konsollen.

Etter mye kritikk fra sinte spillere som mener problemene oppstod før PS3-hacken i det hele tatt fant sted har Infinity Ward nå revurdert disse uttalelsene. Som meldt av Edge jobber utvikleren på spreng for å finne en løsning på problemene.

På selskapets egne forumsider skal Infinity Wards Robert Bowling ha gitt følgende uttalelse:

- Jeg forlot nettopp et møte med våre kodere angående sikkerheten der vi diskuterte mange mulige løsninger. Jeg har en god følelse etter møtet, men kan naturligvis ikke utdype detaljene rundt de mulige løsningene vi diskuterte ettersom å gi ut slik informasjon kan potensielt hindre sikkerhetsarbeidet ytterligere.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte tekster



Loading next content