Norsk
Gamereactor
nyheter
Bulletstorm

Spill Bulletstorm uten internett

Utvikleren forsikrer PC-publikummet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er liten tvil om at Bulletstorm er et skytespill litt utenom det vanlige. I etterkant av demoslipp på Xbox Live, PSN og PC har spillet allerede høstet en stor mengde fans av Skill Shot-systemet, humoren og den nærmest parodiske graden av vold.

Frykten hos PC-publikummet var derfor stor da demoversjonen av spillet medfulgte en klausul i den skriftlige brukeravtalen (den vi alltid klikker "ja" til før spillet installeres) som lyder:

"PERSISTENT INTERNET CONNECTION AND ACCEPTANCE OF END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY."

Spill med påkrevd internettilkobling er ikke akkurat av den mest ettertraktede sorten på PC, noe Ubisoft hadde skjønt da de droppet sikkerhetsfunksjonen i Assassin's Creed 2. Av denne grunn var derfor Adrian Chmielarz fra People Can Fly raskt ute på Twitter for å avkrefte de bange anelsene:

En fast internettforbindelse er ikke nødvendig for å spille Bulletstorm - kun under installering og flerspiller.

BulletstormBulletstormBulletstormBulletstorm

Relaterte tekster

BulletstormScore

Bulletstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GRSE

Spillet som beskrives som "the worst game ever" av bakstreverske mediekanaler, er faktisk ganske bra. Vi har herjet Bulletstorm...

7
Er en Bulletstorm-remaster på vei?

Er en Bulletstorm-remaster på vei?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter Microsoft sin E3-konferanse fikk vi en minnepenn med markedsføringsmateriale for en rekke spill på. Til vår overraskelse inneholdte den også en fil kalt...



Loading next content