Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever på Steam

Hertugen satser på Valves kopisperre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå til dags knytter det seg alltid en viss spenning til hvilken løsning utviklerne velger for å sikre seg mot piratkopiering. I går kom det frem at når det gjelder lumske pirater dropper Duke Nukem tørre replikker til fordel for ventiler og damp.

I et innlegg på deres forumsider forteller nemlig en Gearbox-ansatt med kallenavnet ChrisF at Duke Nukem Forever vil benytte seg av Valves Steamworks til PC-versjonen. Foruten beskyttelse fra Steams kopisperreløsning betyr dette at spillet må linkes opp mot en Steam-konto før du kan ta det i bruk, enten du kjøper spillet i butikk eller over nett.

Steam-tjenesten byr på en rekke fordeler, men den Gearbox trekker frem som ekstra god er muligheten til å kunne laste ned spillet fra hvor som helst hvor du har internettilgang, uten at du trenger å ha med deg spilldisken.

Duke Nukem Forever har utgivelsesdato den 6. mai og kommer til PC, Xbox 360, og Playstation 3.

Duke Nukem Forever
Duke Nukem ForeverDuke Nukem ForeverDuke Nukem Forever

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...



Loading next content