Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Hot Pursuit

Tre Hot Pursuit-utvidelser på vei

Flere biler og nye konkurranser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Need for Speed: Hot Pursuit har mye nedlastbart materiale på vei, da de har tre pakker i vente i løpet av de kommende ukene. Den første utvidelsen går under navnet Armed and Dangerous, og har to nye spillmoduser som fungerer over nett.

Den første modusen heter Most Wanted, som deler deg opp i to grupper. Den ene siden skal irriterer politiet, mens den andre fokuserer på å forstyrre bilistene. En av sjåførene skal elimineres av politiet, og da må de andre sjåførene gå til verks for å beskytte vedkommende. Arms Race er på sin side åpen for fri våpenbruk hele tiden, så du kan gå berserk mot alle dine utfordrere fra start til slutt.

Den 1. mars er det Lamborghini Untamed sin tur, som introduserer tre nye Lamborghini-biler til spillet. Det er snakk om Diablo SV, Countach og Sesto Elemento, derav sistnevnte veier mindre enn ett tonn.

Påfølgende uke kommer Porsche Unleashed, der vi stifter bekjentskap med Porsche 911 Turbo fra 1982, Porsche 959 og 911 Speedster.

De to siste bilpakkene kommer med ti nye konkurranser og fire nye troféer/achievements. De tre utvidelsene vil koste 560 Microsoft-poeng hver, eller 50 kroner på Playstation 3. Vi har dessverre ikke fått noen bilder ennå, men under kan dere se en trailer av hva som er i vente.

HQ
Need for Speed: Hot Pursuit

Relaterte tekster

Need for Speed: Hot PursuitScore

Need for Speed: Hot Pursuit

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Burnout-skaperne fra Criterion har overtatt Need for Speed-serien, og med brent gummi og hylende sirener serverer de et suverent og actionfylt racingspill...

Stor Hot Pursuit-konkurranse

Stor Hot Pursuit-konkurranse

NYHET. Skrevet av Daniel Guanio

I samarbeid med Electronic Arts har vi satt opp en konkurranse hvor du kan stikke av med en Ipad hvis du klarer å gruse tidene våre. Har du hva som skal til for å slå Gamereactor?



Loading next content