Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Kall opp barnet ditt etter Skyrim

Bethesda viser humor i markedsføringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda ser nye veier for å markedsføre deres kommende storspill The Elder Scrolls V: Skyrim. På sin offisielle blogg gikk de på fredag ut og lovet en stor premie dersom noen får barn den 11.11.2011, som er spillets utgivelsesdato.

Eneste haken er at du må oppkalle barnet ditt etter spillets hovedperson, Dovahkiin. Dovahkiin betyr den dragefødte og vil utvilsomt være et originalt navn å legge frem første skoledag.

For entusiastiske fans kan muligens mobbingen et slikt navnevalg medfører være i overkant uheldig. Bethesda lover nemlig gratis tilgang til alle fremtidige titler dersom du smeller til og lar nurket bli kjent som dragegutten eller dragejenta.

Bethesda selv er imidlertid påpasselige med å fraskrive seg alt ansvar i forhold til det hele:

- Enhver belønning for å fullføre denne oppgaven vil i siste instans ikke rettferdiggjøre mobbingen som barnet ditt kan - og mest sannsynlig vil - bli utsatt for gjennom sin levetid. Bethesda Softworks er ikke ansvarlige for oppdragelsen av ditt barn.

De fortsetter:

- Du vil muligens motta erfaringspoeng for å fullføre denne oppgaven, men det kommer du ikke til å bry deg om midt på natten før en arbeidsdag. Utførelse av denne oppgaven kan også føre til mindre lyst til å spille videospill, og/eller redusert vilje til å fungere som et menneske. Rådfør deg med dine venner før du begir deg ut på denne oppgaven; selv om det ikke starter i fengsel, kommer det mest sannsynlig til å ende der.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: SkyrimThe Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte tekster



Loading next content