Norsk
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Guild Wars 2 og Norn-rasen

Video, info og bilder fra ArenaNet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ArenaNet lettet nylig på sløret for den nye rasen i Guild Wars 2, som vil gå under navnet Norn. Nornene er kjent som en tapper rase av formskiftende barbarer, som vi sist så i Eye of the North-utvidelsen til det første spillet.

Ved første øyekast minner Norn mest om store mennesker, men de kan forvandles til en skikkelse som er et halvt dyr om det ønskes. De er født med et unikt syn på verdenen rundt seg, der deres naturlige eventyrlyst gjør at de setter ære og modige gjerninger over alt annet.

Guild Wars 2

- Norn er den mest utadvendte rasen i Guild Wars 2. De tar hver dag som en utfordring, og er i konstant søken etter å lykkes. Om du vil fordype deg i historikk og personlig ære er Norn rasen for deg, forteller Lore Designer Jeff Grub fra ArenaNet.

- En Norn vil alltid prøve å bli berømt, og om han ikke lykkes vil han dø i forsøket. Vi har gjort mye med historien og begivenhetene rundt den for å underbygge denne tankegangen. Det vil si at vi sender dem ut i villmarken fremfor å rane og plyndre banditter, så de kan møte skumle dyr i et fiendtlig miljø. Når du er lei av villmarkslivet kan du slappe av med litt tønnekasting eller et vennlig slagsmål på et lokalt møtested, avslutter han.

Guild Wars 2

Rasen dyrker skogens ånder i Spirits of the Wild, siden det er spiritualiteten som gir dem evner. De kan tilkalle åndene og forvandles til en bjørn, ravn, snøleopard eller ulv om det trengs, og om de vil ha en kjæledegge kan de tilkalle Wurm-ånden.

Nornene er den siste av de fem rasene i Guild Wars 2, og bilder og video kan du se her.

HQ
Guild Wars 2Guild Wars 2

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...



Loading next content