Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Ny Crysis 2-demo i morgen

Denne gangen også til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox 360-eiere har hatt muligheten til å kose seg med flerspillerdemoen av Crysis 2 en stund nå, men likevel er mer prøvespilling i anmarsj.

I likhet med den forrige demoen er det snakk om en flerspilleropplevelse. Faktisk er er den nye demoen mistenkelig lik den gamle, og gir deg muligheten til å spille kartene Skyline og Pier 17 i spillmodusene Team Instant Action og Crash Site.

På den forrige demoen hadde man i utgangspunktet kun tilgang til Skyline-kartet, men Pier 17-kartet ble gjort tigjengelig en kort periode før Crytek fjernet det igjen. Om dette var en planlagt ekstra godbit eller en glipp vites ikke, men uansett ser det altså ut som begge kartene er med fra start i den nye demoen.

Denne gangen får imidlertid PC-spillere også være med på leken da demoen vil være klar både for PC og Xbox 360 i morgen, 1. mars.

Når det gjelder Playstation 3-spillere har Electronic Arts og Crytek lovet at det også vil komme en demo til dere. Når denne ankommer, om det blir en kopi av den første demoen, eller denne andre, eller noe helt nytt, har EA og Crytek foreløpig holdt tett om.

Hvis de vil ha ut demoen før spillet er i butikkene begynner de dog å få litt snaut med tid, Crysis 2 har utgivelsesdato 24. mars.

Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content