Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Stuntmann avslører GTA V

Og Rockstar sikrer seg en rekke domener

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stuntmannen Declan Mulvey kan ha kommet til skade for å røpe noe stort. I hvert fall hvis man ser på det med spillinteresserte øyne.

Som meldt av Joystiq hadde nemlig Mulvey ført opp en jobb på sin CV som bestod i at han hadde hjulpet Rockstar med såkalt "motion capturing" av stunts til Grand Theft Auto V.

Mulvey var raskt ute og endret dette til IV, og påstod at han ganske enkelt hadde skrevet feil og glemt I-en i IV. Om dette er sannheten eller ei vet vi ikke, men det virker litt pussig ettersom Mulvey har en mengde dataspillrelatert arbeid registrert på IMDB uten at GTA IV, som nå er tre år gammelt, er nevnt.

Ved siden av Mulveys forsnakkelse har Take-Two nylig registrert en rekke domener som høres ut som de kan passe inn i Grand Theft Auto-universet. Disse er:

CashForDeadDreams.com
SixFigureTemps.com
LifeInvader.com
StopPayingYourMortgage.net
HammersteinFaust.com

Hva tror dere ? Når vil det neste Grand Theft Auto-spillet være her?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content