Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Saints Row: The Third annonsert

Enda mer vanvittig og overdrevet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ har nå formelt avslørt det tredje spillet i Saints Row-serien. Navnet blir passende nok Saints Row: The Third, og vil være oss i hende innen årets julesesong.

Saints Row-serien er kjent for å være et mindre høytidelig alternativ til GTA-serien, og THQ lover at det tredje spillet skal enda mer vanvittig og overdrevet. I tillegg skal man få en helt ny by å leke seg i.

I motsetning til tidligere starter man denne gangen ifølge THQ-sjef Danny Bilson på toppen av sin kriminelle karriere, som lederen av stor kriminell organisasjon.

Dette betyr at du ikke lenger trenge rå lide deg gjennom kjedelige oppdrag på starten av spillet der da skal levere pizza eller farte familiemedlemmer rundt omkring. I stedet bruker du gatens makt til å ta verden med storm, foklarer Bilson.

Avsløringen av Saints Row: The Third stammer fra det amerikanske magasinet Game Informer, som har spillet avbildet på forsiden av sitt aprilnummer. Som vanlig har Game Informer lagt ut forsiden på forhånd på sine nettsider.

Det skal være snakk om to utgaver, som du kan se under. Saints Row: The Third er planlagt utgitt på Playstation3 og Xbox 360.

Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Klikk for større bilder.

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...



Loading next content