Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex-dato neste uke

Ventetiden kan snart være over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jean-Francois Dugas, spillregissøren til det kommende Deus Ex: Human Revolution har via Twitter fortalt at utgivelsesdato til det ettertraktede spillet vil bli annonsert neste uke.

Human Revolution var opprinnelig planlagt å komme ut i desember i fjor, men utgiver Square Enix bestemte seg for å utsette det hele til det neste regnskapsåret, som starter i april.

Det første Deus Ex står som en milepæl i skytespillsjangeren, og selv om oppfølgeren ikke helt klarte å levere varene, er mange spente på hvordan det tredje kapittelet vil bli. Mens dere venter kan dere sjekke ut vår forhåndstitt, der vi fikk prøvespille de første tre timene av action-eventyret.

Deus Ex: Human Revolution
HQ

Relaterte tekster

0
Fem nye, gamle spill til Xbox One

Fem nye, gamle spill til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Listen med bakoverkompatible spill (eller fremoverkompatible?) til Xbox One fortsetter å vokse nesten for hver dag som går, og nå har det blitt sluppet fem nye, gamle...

1
Slik blir Human Revolution på Wii U

Slik blir Human Revolution på Wii U

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Square Enix har publisert en ny trailer og en bråte nye bilder fra Director's Cut-versjonen av Deus Ex: Human Revolution. Videoen viser de forandringer og forbedringer...

9
Deus Ex til Wii U

Deus Ex til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Nettbutikken Amazon har nok en gang avslørt et hittil ukjent spill. Denne gangen er det snakk om en Wii U-versjon av Deus Ex: Human Revolution.



Loading next content