Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Flere detaljer om Saints Row 3

Mye nytt i det helsprøe gangsterspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke ble det tredje spillet i Saints Row-serien annonsert . Saints Row: The Third følger opp trenden fra storebrødrene, og det loves et helsprøtt sandkassespill som ikke tar seg selv så høytidelig.

De første detaljene rundt spillet ble avslørt i det amerikanske spillmagasinet Game Informer og nå har denne informasjonen også kommet ut på verdensveven.

Til fordel for den tradisjonelle rags-to-riches-oppbyggingen starter man i Saints Row: The Third på toppen av sin kriminelle karriere. Du har forlatt Stilwater og dratt til byen Steelport for å hamle opp med en konkurrerende gangster-bande som er i ferd med å bli for mektige.

Steelport har en annen atmosfære enn byen fra de første spillene. Denne gangen befinner man seg nemlig i en mer New York-inspirert storby med travle gater og høye skyskrapere.

Ved hjelp av både tradisjonelle våpen som pistoler og maskingevær, samt mer userieøs wacky tools of death er det opp til deg å erobre byen. Samtidig låner spillet elementer kjente krigsspill og lar deg tilkalle flyangrep og militære droner.

En annen artig funksjon Volition har inkludert er det de kaller awesome-knappen. Denne knappen skal etter sigende øke hastigheten på spillet slik at kjedelige sekvenser skal være over på et blunk.

Blant det som nevnes finner vi muligheten til å gjøre bilkapringene mer effektive. Ved bruk av awesome-knappen skal du nemlig kunne sprinte opp mot en bil og kaste deg inn i førersetet ved hjelp av et heftig karatespark.

Ellers loves det store muligheter for å skreddersy sin helt egne karakter fra bunnen av, samt en masse varierte hoved- og sideoppdrag.

En mindre hyggelig nyhet er at spillet ikke lenger vil ha flerspillerstøtte for mange spillere. Angivelig har fokuset heller vært rettet mot samarbeidsmodusen for to spillere, som fungere slik den gjorde i det andre spillet.

Kilde: Would You Kindly

Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...



Loading next content