Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Cry Engine blir kanskje gratis

Mulig ordning for mindre utviklere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er heldigvis lenge siden kraftige spillmotorer var noe kun forbeholdt de aller største utviklerne. I dag er det mulig å benytte seg av alskens kostnadsfrie løsninger, eller eventuelt ta i bruk avtaler som de store firmaene har skreddersydd for små og uavhengige utviklere.

Epic har i den sammenheng hatt stor suksess med forretningsmodellen de bruker for Unreal-teknologien. I et nytt intervju med Develop har Cryteks Avni Yerli sagt at den tyske utvikleren overveier å gjøre noe av det samme med Cry Engine i fremtiden.

Yerli forteller videre hvordan de ønsker å ta opp kampen med etablerte teknologier som Unreal og Unity ved å gjøre Cry Engine tilsvarende billig. Her betyr således "billig" det samme som "gratis", men ikke uten visse unntak.

Om du sitter i kjelleren og sysler med egne spillideer er det med andre ord store sjanser for at du kan leke med Cry Engine og de store gutta. Alt som trengs er en god idé.

Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2
Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content