Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

Mulig PS Move og 3D i Battlefield 3

Dice vurderer å ta i bruk ny teknologi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En samlet verdenspresse har hittil latt seg imponere av det kommende skytespillet Battlefield 3. Lever tittelen opp til forventningene ligger spillet an til å sette en ny standard i sjangeren.

I et intervju med Official PlayStation Magazine kommer det frem at den svenske utvikleren også har andre baller i luften.

På spørsmål om det ferdige spillet kommer til å ha støtte for 3D og Playstation Move kommenterer nemlig Gustav Tilleby fra Dice kort og godt:

- Vi vurderer det. Ja, absolutt.

Videre utdyper han:

- Vi følger selvfølgelig med på hva andre selskaper holder på med. Samtidig er vi opptatt av hva vi kan forbedre. Jeg tror teknologien vi har utviklet er hakket mer avansert hva de andre selskapene har, avslutter Tilleby.

Kilde: CVG.

Har du ikke fått med deg klippene fra Battlefield 3 ennå? Ta turen over til GRTV og ta en kikk på de to Fault Line-trailerne: Episode 1 og Episode 2.

Battlefield 3
Battlefield 3Battlefield 3Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content