Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Ulver inntar Minecraft

Achievements er også på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Minecraft tok verden med storm, og i disse dager er byggemanien i ferd med å smitte over fra PCen til en rekke andre plattformer. Det betyr imidertid ikke at PC-spillet er ferdig.

Minecraft er stadig i beta og spillets skaper Markus "Notch" Persson utvikler fortsatt nye funksjoner til Indie-klassikeren. Den neste godbiten som er på vei kommer i form av intet mindre enn ulver.

I likhet med monstrene som plager deg om natten, er ulvene en flokkfiende som dukker opp for å spolere byggeplanene dine. Til forskjell fra monstrene kan imidlertid ulvene temmes.

Tar du deg tiden til å temme en pelskledd krabat får du altså én fiende mindre, samtidig som du får en ny følgesvenn du kan dele mesterverkene dine med.

Ved siden av ulvene har Persson også bekreftet at han jobber med et Achievement-system til spillet. Når dette er klart vil han imidlertid ikke si noe om ennå.

Persson har lagt ut et kort klipp der han har adoptert hele tre firbeinte venner. Se den på Youtube.

Kilde: Kotaku.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content