Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Dead Island-logo sensureres

Ble for drøy for amerikanerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombiespillet Dead Island dukket opp som lyn fra klar himmel med en imponerende lanseringstrailer, og har siden vært titt og ofte framme i spillmediene. Nå viser det seg at spillets logo må gjennom endringer før den kan godkjennes for det amerikanske publikumet.

Det amerikanske sensurvesenet Entertainment Software Ratings Board mener nemlig logoen er for støtende ettersom I'en i Dead Island er utgjort av et lik som henger etter halsen under et tre.

På den nye logoen har liket blitt erstattet med en stereotypisk zombie med dårlig holdning. Utover dette er den imidlertid ganske lik den originale logoen.

Hvorvidt liket i utgangspunktet var ment å være en zombie eller et menneske vites ikke. Det virker dog trolig at det skal forestille en desperat overlevende som har tatt sitt eget liv, ettersom å henge en som allerede er død vil hatt begrenset effekt.

I Europa vil spillet ha den opprinnelige logoen akkurat som før.

Hva synes dere? Overfølsomt fra ESRBs side, eller et nødvendig grep for å skåne publikum?

Kilde: Game Informer.

Dead Island
Den nye amerikanske logoen vi ser over skal angivelig være mindre støtende enn den opprinnelige logoen du finner under:
Dead Island
Bilder fra Game Informer

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...



Loading next content