Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Human Revolution

Nye klipp fra Human Revolution

Fokus på valgfrihet i Deus Ex 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble klart at Deus Ex: Human Revolution hadde fått utgivelsesdato ble mange skuffet over at spillet ikke vil dukke opp før til høsten, nærmere bestemt 26. august.

For å gjøre ventetiden litt lettere har i det minste utvikler Square Enix begynte å sende ut nye klipp fra det ettertraktede actionspillet.

Den siste traileren bærer navet Freedom of Choice Trailer og legger som navnet antyder vekt på hvordan spilleren selv kan velge hvordan oppdragene skal takles.

Er du den utspekulerte spionen som lusker forbi i skyggene, eller fortrekker du den direkte og langt mer brutale metoden? Valget er ditt.

HQ

Relaterte tekster

0
Fem nye, gamle spill til Xbox One

Fem nye, gamle spill til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Listen med bakoverkompatible spill (eller fremoverkompatible?) til Xbox One fortsetter å vokse nesten for hver dag som går, og nå har det blitt sluppet fem nye, gamle...

1
Slik blir Human Revolution på Wii U

Slik blir Human Revolution på Wii U

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Square Enix har publisert en ny trailer og en bråte nye bilder fra Director's Cut-versjonen av Deus Ex: Human Revolution. Videoen viser de forandringer og forbedringer...

9
Deus Ex til Wii U

Deus Ex til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Nettbutikken Amazon har nok en gang avslørt et hittil ukjent spill. Denne gangen er det snakk om en Wii U-versjon av Deus Ex: Human Revolution.



Loading next content