Norsk
Gamereactor
nyheter
Duke Nukem Forever

Fox News kritiserer Duke Nukem

- Svært skadelig for unge kvinner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amerikanske Fox News var klar i sin tale da de slo fast Bulletstorm som tidenes verste spill på grunn av det voldelige innholdet. Nå kan det se ut som denne tittelen får konkurranse fra hertugens tilbakekomst i Duke Nukem Forever.

I en artikkel viser nemlig Fox News stor bekymring overfor det seksuelle innholdet i spillet. Scenen de i hovedsak har hengt seg opp i er en situasjon er hertugen blir tilfredsstilt oralt av to tvillinger iført skoleuniform.

Med seg på laget har Fox News Jamia Wilson, visepresidenten for Women's Media Center, som har følgende å si om Duke Nukems utvikling:

- Det var støtende før, og det er enda mer støtende nå. Denne måten å fremstille kvinner på er svært skadelig, spesielt for unge kvinner, forklarer Wilson.

Fox News er også kritiske til den annonserte spillmodusen kalt Capture the Babe der man må roe ned en hysterisk dame ved å klapse henne på baken.

Ved siden av kritikken benytter Fox seg av muligheten til å kritisere dagens system for aldersgrenser på data- og TV-spill. Etter deres mening bør man innføre strengere kontroll på spill, for å hindre at mindreårige blir eksponert for upassende innhold.

Spillets innhold utover det seksuelle blir ikke nevnt. Dette virker noe pussig ettersom kritikken av Bulletstorm gikk på voldsbruk og dårlig språk, noe hertugen også er kjent for.

Fox News ser heller ikke ut til å ha gitt utvikler Gearbox muligheten til å kommentere denne kritikken direkte.

Duke Nukem Forever
Fox News mener Gearbox går over streken med det kommende Duke Nukem Forever.

Relaterte tekster

Duke Nukem ForeverScore

Duke Nukem Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Det har tatt fjorten år for Duke å gjøre sitt storslagne comeback. Var det verdt den enorme ventetiden? Vi har testet spillet og lar hammeren falle...

0
Duke Nukem-cosplay som imponerer

Duke Nukem-cosplay som imponerer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Leobane Cosplay vet virkelig hva han driver med når det kommer til kle seg ut som diverse kjente film- og spillfigurer. Fotografen Julien Gokuj er ikke noe dårligere, og...



Loading next content