Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Modern Warfare 3-info snart

Activision løfter sløret om noen uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har håvet inn enorme pengebeløp som følge av den store suksessen selskapet har hatt med Call of Duty: Black Ops. Det kommer derfor ikke som noen bombe at utviklingen av det neste spillet i serien forlengst er igang.

De fleste forventer at det neste spillet vil bli Call of Duty: Modern Warfare 3. Skal man tro på siste utgave av Playstation 3 Magazine (PSM3) er dette helt riktig å anta.

I tillegg kan bladet avsløre at Activision vil annonsere og vise frem spillet en gang i midten av april. Er du ivrig Call of Duty-fan kan altså glede deg over ny informasjon allerede om to knappe uker.

Det har vært mye forvirring rundt hvem som skal stå for utviklingen av det neste Call of Duty-spillet. Som kjent sa en stor del av de ansatte hos Infinity Ward opp jobbene sine på grunn av uoverensstemmelser med Activision etter utviklingen av Call of Duty: Modern Warfare 2 var ferdig.

Det siste vi har hørt om saken er at spillets enspillerdel skal utvikles av Sledgehammer Games, mens flerspillerdelen skal lages i et samarbeid mellom Raven Software og det gjenværende Infinity Ward.

På tross av store salgstall er det mange som ikke synes serien utviklet seg noe særlig gjennom Call of Duty: Black Ops.

Utviklerne av de største konkurrentene (spill som Crysis 2, Brink og Battlefield 3) sier selv de fokuserer på å kunne tilby noe nytt i skytespillsjangeren.

Det blir derfor svært spennende å se hvordan Activision og de mange utviklerstudioene går frem for å holde på plassen som kongen av skytespillene.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Bilde fra Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterte tekster



Loading next content