Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Vinn Crysis 2 Nano Edition

Lag det feteste Crysis 2-bildet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cryteks nye Crysis 2 har imponert med en polert actionopplevelse og nydelig grafikk. Her på kontoret har Nanodrakten vært den store snakkisen denne uken, og engasjementet har til og med gått utover redaktørens arbeidsrutiner.

Nå gir vi i Gamereactor deg muligheten til å vinne Cysis 2 Nano Edition til Playstation 3 eller PC.

Nano Edition innholder Nano-utgaven av spillet (med de samme bonusene som Limited Edition) i et spesiallaget omslag, en tøff ryggsekk, den offisielle Alcatraz actionfiguren og en bok med eksklusivt artwork.

Vi har lyst til å se dere leseres kreative sider og konkurransen fungerer på følgende måte:

Lag et Crysis 2-wallpaper med oppløsning på 1680x1200 og send det inn til oss. Her har du frie tøyler til å gjøre hva du vil, enten du foretrekker Photoshop eller akvarellmalerier. Eneste krav er at motivet må ha noe med Crysis 2 å gjøre.

Vi velger ut de to bidragene som imponerer oss mest, og belønner de kreative kunstnerne med den feteste utgaven av Crysis 2 som er å få tak i.

Ditt bidrag sender du på mail til [email protected] innen 17. april. For mer info kan du ta turen over til konkurransesiden.

Crysis 2
Crysis 2Crysis 2Crysis 2Crysis 2

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...



Loading next content