Norsk
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Ferske Guild Wars 2-klipp

Les om den nye Commando-klassen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

***Aprilsnarr!***

Guild Wars 2 er planlagt å komme ut i løpet av året, og etter suksessen fra det første spillet er mange spente på hva ArenaNet vil gjøre med oppfølgeren.

Nå har utvikleren avslørt nok en ny klasse, og denne gangen er den noe utenom det vanlige.

Den nye klassen bærer navnet Commando og er en soldat som er inspirert av krigsfilmen med samme navn fra 1985.

Ved første øyekast virker dette som et pussig trekk, men Jon Peters hos ArenaNet forklarer at avgjørelsen er tatt for å trekke et større publikum til sjangeren:

- De aller fleste nettrollespillene henvender seg bare til fans av fantasy-sjangeren, og vår primære tanke med denne nye klassen er å nå ut til alle spillerne som kun interesserer seg for Call of Duty og Battlefield. Vi vil ikke skjule intensjonene våre, da vi ønsker å tilføre spillet en følelse av å være som et førstepersonsskytespill, forklarer Peters.

Om denne strategien lykkes med å kapre skytefans til Guild Wars-serien, og hvordan den eksisterende fansen vil reagere, gjenstår å se. Kanskje er det nettopp en slik satsning som må til for å puste liv i en sjanger mange mener har stagnert?

ArenaNet har i tillegg sendt ut en trailer som viser frem den nye klassen:

***Aprilsnarr!***

HQ
Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2
Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2Guild Wars 2

Relaterte tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

ArenaNet tar et oppgjør med de etablerte sannhetene i MMO-sjangeren, og leverer den beste sosiale opplevelsen i et rollespill til dags dato...



Loading next content