Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Rykte: God of War IV på vei?

Mystisk prosjekt hinter om nye planer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

God of War III er blitt sagt å være det siste spillet i en trilogi om Kratos' hevntokt mot gudene. Nå kan det imidlertid se ut som hissigproppen fortsatt har litt aggresjon han må få utløp for.

På nettsiden Linkedin skal nemlig en frilansanimatør ha oppført at han har bidratt til en animasjonstest av et prosjekt med navnet God of War 4 for Sony.

Animatøren har siden kommentert at prosjektets navn er misvisende, og at det ikke skal være snakk om et nytt spill. Sony har imidlertid ikke kommentert saken, og vi ser ikke på det som umulig at animatørens uttalelser er et resultat av munnkurv fra Sonys side.

Kilde: Systemlink Playstation.

God of War: Ascension
Bilde fra God of War III

Relaterte tekster

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Kratos fortsetter sin nådeløse slakt av mytologiske skapninger i denne forgjengeren, men er dette virkelig den illsinte spartanerens oppstigning?

8
Kostet nye God of War 300 millioner?

Kostet nye God of War 300 millioner?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Salget av det nye God of War: Ascension går dårligere enn forventet. Det er dårlige nyheter for Sony, som angivelig brukte rundt 50 millioner dollar på utviklingen.

6
Lad opp til God of War: Ascension

Lad opp til God of War: Ascension

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Kratos viser flere følelser enn før i det kommende God of War: Ascension. I denne traileren får vi ett inblikk i fortidens hans, og bakgrunnen for raseriet.



Loading next content