Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Nye detaljer om Max Payne 3

Nettbasert flerspiller er bekreftet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kom de første livstegnene fra Max Payne på flere år da to nye bilder av Max Payne 3 ble sluppet ut til almenheten. Nå har flere detaljer om spillet lusket ut fra skyggene.

I sitt nyeste nummer har nemlig Edge Magazine tatt en kikk Max Payne 3 og avslørt en rekke godbiter om spillet:

Max Payne 3 vil utspille seg i Brasil og lages i et samarbeid mellom fire av Rockstars avdelinger - Vancouver, New England, Toronto og London.

I spillet vil vi møte Max både med og uten hår, som kan tyde på at vi tas med på en historie som utspiller i flere tidsepoker.

Spillet vil ha et nytt dekningssystem og omgivelsene skal være fullstendig ødeleggbare.

Max Payne får en ny stemmeskuespiller, mens James McCafferty, som hadde stemmen hans i de forrige spillene, vil tiltre en annen dyptgående rolle.

Filmsekvenser skal denne gangen utspille seg innad i spillet, og hundre timer med motion capture skal allerede ha blitt spilt inn.

Informasjonen fra motion capture-øktene skal etter sigende kobles opp mot den nye Euphoria-spillmotoren slik at animasjonene flyter godt og realistisk med omgivelsene.

Bullettime er fremdeles på plass, og blir tildelt etterhvert som du tar livet av slemmingene du møter.

Og sist, men ikke minst, er det blitt bekreftet at spillet vil inkludere nettbasert flerspiller. Noen videre detaljer rundt hvordan denne vil fungere er dog ikke blitt avslørt ennå.

Foreløpig har ikke spillet fått noen bestemt utgivelsesdato.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content