Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Mer Gears of War etter treeren

Men Epic lover en verdig avslutning

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rod Fergusson, som er en av produsentene av Epics kommende Gears of War 3, har bekreftet at Gers of War-universet kommer til å leve videre selv etter høstens storspill. Samtidig påpeker han at Gears of War-trilogien vil bli avsluttet, og dét på en verdig måte:

- Vi sprenger ikke hele verdenen i fillebiter, så Gears of War-universet vil leve videre. Men vi ville ikke snyte kundene våre ved å ha en cliff-hanger på slutten av spillet. [...] Vi ville ha en verdig slutt, en slutt der spillerne føler tilfredsstillelse ved å ha vært med på en heftig reise og avsluttet en sterk historie, forklarer Fergusson ovenfor CVG.

Noen flere detaljer om hvilke andre Gears of War-prosjekter vi kan vente oss etter Gears of War 3 vil ikke Fergusson røpe foreløpig. Kanskje er det snakk om det mystiske Gears of War: Exile?

Gears of War 3 har for øvrig utgivelsesdato den 20. september, og flerspillerbetaen starter om noen få uker. Epic har ved flere anledninger lovet at det tredje spillet vil bli det beste noensinne, så vi får vel bare ta én ting om gangen foreløpig.

Gears of War 3

Relaterte tekster

Gears of War 3Score

Gears of War 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Gears of War er større, vakrere og mer spektakulært enn noensinne, og selv ikke en pinlig svak historie og få overraskelser kan hindre meg å anbefale dette...



Loading next content